Huurvoorwaarden/ Huisregels

Aangezien er voor een aangenaam verblijf bepaalde regels noodzakelijk zijn, vragen wij u om de volgende huurvoorwaarden/ huisregels in acht te nemen. Gebruik de accommodatie en de inventaris alsof het van u is. Er is veel geïnvesteerd om er iets moois van te maken.


1. Het contract verplicht de 2 partijen om de bepalingen in het contract na te leven

2. De huurwoning is uitsluitend bedoeld als vakantiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan.

3. De huurperiode wordt aangegaan voor een bepaalde periode (zie huurbevestiging)

4. Vertrek dag uiterlijk om 10.00 uur. Aankomst vanaf 15.00 uur. Anders dan hierboven aangegeven, alleen in overleg en met schriftelijke toestemming van de verhuurder. Aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk.

5. Roken is streng verboden.

6. Huurder dient zich als een goede huisvader te gedragen.  

7. U bent te gast op een locatie waar ook anderen genieten van hun vakantie. Ook zijn deze locatie mensen die permanent wonen.
Houd rekening met elkaar!

8. Huurder is niet toegestaan om enige veranderingen aan het pand of inboedel door te voeren. 

9. Huurder is verplicht om per omgaande breuk van servieswerk of andere schade te vervangen. en voor vertrek door te geven aan de sleutelbeheerder van Casa Weusthof.  

10. Huurder is verantwoordelijk voor verlies van sleutels welke zijn overhandigd bij aanvang van de huur. Bij verlies van sleutels worden de kosten van nieuwe sloten en arbeidsloon met betrekking tot vervanging van de sloten doorberekend aan de huurder. U dient deze contant ter plaatse te betalen. 

11. Verhuurder is niet verantwoordelijk voor uitval van elektrische apparaten.  

12. Huurder verzekert zich ervan bij het verlaten van het huis de deuren en ramen af te sluiten.

13. Verhuurder is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inbraak / verlies van persoonlijk eigendom

14. Het is verboden om open vuur op het terras of tuin te maken i.v.m. brandgevaar.  

15. Huurder is niet toegestaan om geluidsdragers op een hoog volume te zetten zodat de directe omwonenden hier hinder van zouden kunnen ondervinden.  

16. Huisdieren zijn niet toegestaan.  

17. Huurder is verplicht de huisregels van de urbanisatie na te leven, welke op het park aangegeven staan.  

18. Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook door huurders opgelopen in of rond het huis als in het gemeenschappelijk zwembad. Verhuurder is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of vergissingen in de beschrijving van vakantiewoningen en binden verhuurder niet. 

19. Huisvuil dient in de containers, welke bij de residentie langs de weg staan, te worden gedeponeerd.  

20. Het gebruik van water en elektra is weliswaar inclusief, maar wij verzoeken u hier spaarzaam mee om te gaan. Gelieve de airconditioning
uit te zetten als u niet aanwezig bent. Houdt deuren en ramen dicht indien de airconditioning aanstaat. Indien u niet zorgvuldig met de energiekosten omgaat, zijn wij genoodzaakt om kosten in te houden van de borg.

21. Wij vragen u ook de regels betreffende het zwembad te respecteren, welke op het bord bij het zwembad vermeld staan.

22. Bij het einde van de huurperiode dienen degebruikte handdoeken en beddengoed bij de wasmachine te worden neergelegd. Als er meer gebruikt wordt dan noodzakelijk (qua personen) worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze zullen verrekend worden met de borg.

23. Bij het einde van de huurperiode dienen de sleutels te worden ingeleverd bij de sleutelbeheerder. U wordt, zoals eerder met u besproken tijdens het inchecken, door de sleutelbeheerder uitgecheckt. De sleutelbeheerder doet inspectie van het huis.

24. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. Eventuele annulering dient altijd per omgaande schriftelijk te worden bevestigd.  

25. Wij stellen als voorwaarde dat de huurder een eigen W.A. verzekering heeft afgesloten.  

26. Op de tussen verhuurder en de huurder gesloten overeenkomst is alleen het Spaanse recht van toepassing. 

Betalingsvoorwaarden 
Het volledige huurbedrag moet binnen 8 dagen na boeking/reservering worden voldaan. De betaling dient per bank plaats te vinden. Uw betalingsafschrift met deze huurovereenkomst is uw reserveringsbevestiging.  

Bij vertrek van de woning 
Wij verzoeken u het huis in goede en bezem schone staat achter te laten zodat de volgende huurders, na onze schoonmaak,
het huis vanaf 15.00 uur kunnen betrekken. Denk aan uw reisbescheiden. Alleen de laatste was is inbegrepen in de kosten van de eindreiniging, handdoeken en bedlinnen dienen op de laatste dag voor vertrek in de keuken/wasmachine te worden gedeponeerd. 
Indien er meer was aanwezig is dan het aantal personen dat heeft verbleven, zijn de kosten 10.00 euro per was draaien.
Dit bedrag wordt met de borg verrekend. 

De borgsom 
De borgsom ontvangt u retour na controle en eventuele verrekening van schade, breuk of vermissing van goederen of niet schoon achtergelaten hebben van de woning Voor de terugbetaling van de borg, zouden we graag uw IBAN nummer willen hebben.
Dit staat niet altijd automatische vermeld op de afschriften die wij van onze bank krijgen. 

Aanleveren gegevens 
Wij verzoeken uw ID of paspoort plus IBAN en tenaamstelling van de rekening voor vertrek te mailen naar info@casa-weusthof.nl

Heeft u een vraag, stel deze via whatapp